Uitleg

Op zaterdag 24 november 2018 vindt de derde editie van de HoutQuiz plaats. Net als bij de succesvol verlopen vier voorgaande edities, is het de bedoeling dat je een team samenstelt. Met dit team ga je samen de Quiz spelen, vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren die je van de organisatie hebt gekregen. Het team mag uit zoveel personen bestaan als je maar wilt. Hou er bij de samenstelling van je team wel rekening mee dat het mogelijk is dat meerdere opdrachten gelijktijdig moeten worden uitgevoerd en dat je ook naar bepaalde (buiten)locaties zult moeten gaan. .

Een team van drie, vier personen mag, maar is wel heel erg weinig. Beter is als je een team samenstelt van minimaal 10 personen. Aan leeftijd zijn geen grenzen gesteld en ook iedereen van buiten Mierlo-Hout mag gewoon meedoen. Er zijn dus simpelweg geen regels voor de samenstelling van een team. Als je een team hebt samengesteld dan kan je dit team aanmelden. Bij de aanmelding dien je de team-naam, aantal teamleden, contactpersoon en telefoonnummer op te geven. Deelname aan de quiz kost € 15,00 per team dit bedrag dien je tegelijktijdig met de aanmelding over te maken op rekeningnummer NL95 RABO 0123 8170 99 o.v.v. je teamnaam. Na inschrijving en betaling ontvang je een bevestiging.

Aanmelden is mogelijk van 27 augustus tot en met vrijdag 9 november 2018.

Op zaterdag 24 november 2018 kan het quizboekje met de vragen en opdrachten om 18.30 uur opgehaald worden bij wijkhuis De Geseldonk. Het is de bedoeling dat je zelf met je team op zoek gaat naar een locatie om de quiz te maken. Dit kan bijvoorbeeld bij iemand thuis zijn, maar het kan natuurlijk ook bij sportverenigingen, in cafés, gemeenschappelijke ruimtes, etc. Dit mag je zelf weten en dien je ook zelf te regelen. Tijdens de HoutQuiz mag je gebruik maken van alle soorten hulpmiddelen die je maar kunt bedenken, zoals computers, lap-tops, rekenmachines, telefoons, buren, familie, vrienden, bekenden, boeken, tijdschriften, etcetera, etcetera. Zorg er dan ook voor dat je deze voldoende bij de hand hebt.

De HoutQuiz bestaat uit ongeveer 120 vragen en opdrachten welke zijn verdeeld over 14 categorieën. Een aantal van de vragen en opdrachten (kunnen) gaan over Mierlo-Hout. Het quizboekje staat vol met theorievragen, praktijkvragen en doe-opdrachten. Daarnaast bevat de HoutQuiz een geheime opdracht. Elk team moet voor de geheime opdracht één teamlid afvaardigen. Dit teamlid dient op een bepaald tijdstip naar een bepaalde locatie te komen, om daar een opdracht te maken. Tot 23.30 uur heb je met je team de tijd om de HoutQuiz te maken. Uiterlijk om 23.30 uur dien je het quizboekje met antwoorden weer in te leveren bij wijkhuis De Geseldonk. Zorg er wel voor dat het quizboekje op tijd wordt ingeleverd. Ben je te laat dan wordt je team uitgesloten van verdere deelname aan de HoutQuiz! En dan…? Dan wordt het wachten geblazen tot zaterdag 9 december 2018 (onder voorbehoud). Op deze avond wordt op een spannende, maar vooral gezellige manier het slimste team van Mierlo-Hout bekend gemaakt. Tijdens deze avond onthult de organisatie ook een aantal antwoorden. Het gehele quizboekje met alle antwoorden zal na 8 december 2018 (onder voorbehoud) op de website worden geplaatst tezamen met de film en een groot aantal foto’s die tijdens de Quizavond en de Feestavond gemaakt zijn. Zie ook de sfeerbeelden van onze vierde editie in 2017!Het winnende team krijgt de eer om zich een jaar lang het slimste team van Mierlo-Hout te noemen!!


Naast de eer zijn er ook geldprijzen te verdienen:
  • 1e prijs: € 100,00
  • 2e prijs: € 75,00
  • 3e prijs: € 50,00

Kortom

Commissarissengroep Fanfare Unitas organiseert en presenteert de HoutQuiz! Naast een spannende quizavond, ook een hartstikke gezellige en verrassende finale-avond! Voor vragen kun je mailen naar info@houtquiz.nl